Кметът: Искам да управлявам с всеки един гражданин на Смолян

„Благодаря отново на всички, които ми гласувахте доверие за трети мандат. За мен това е една огромна отговорност. Неслучайно в момента се вълнувам много повече от 2011 г., когато положих първата си клетва, защото доверието трябва всеки ден да се защитава. И заявявам пред всички вас, че искам да управлявам с всеки един гражданин на Смолян. Затова вратите на моя кабинет отново ще бъдат отворени за вас.
В Общинския съвет ще предлагам решения, които са в интерес на гражданите, защото доверието наистина е голяма отговорност. Доверието е и един шанс на всеки един от нас да остави следа, да направи нещо позитивно за развитието на Смолян.
Резултатите от изборите показаха, че сме на правилен път, че посоката е правилна, но че темповете трябва да бъдат ускорени и всички заедно ще направим така, че  Смолян да е по-красив, по-уютен, по-приветлив, за да може на нашите деца и внуци да оставим един красив и подреден град, добро място за живеене и където всички заедно ще имаме  една единствена цел – да обичаме Родината и нашия град“.
Това обяви в словото си кметът Николай Мелемов, след като тържествено положи клетва на старта на своя трети мандат начело на Община Смолян.
Церемонията откри областният управител Недялко Славов. Той пожела здраве, много сили и ползотворна работа за един силен и успешен мандат. „Емоциите от предизборната кампания и изборния ден затихват и колкото по-бързо ги забравим, толкова по-добре. Смолянчани посочиха своите избраници и им повериха огромна отговорност, която е чест и дълг за всеки от вас. Категоричен е изборът на кмета на Смолян Николай Мелемов за трети мандат. Това е знак, че избирателите одобряват посоката, в която върви общината и оценяват усилията за обновяване на инфраструктурата,  качеството на образованието и всички останали дейности“, посочи Славов. Той подчерта, че хората сега са по-информирани и по-изискващи и затова е необходимо да се работи още. Славов  изрази надежда, че в Общинския съвет  ще има качествен и стойностен дебат и призова съветниците да имат добро взаимодействие, да търсят допирни точки и консенсус колкото и да е трудно понякога това.
След неговото слово кметът Мелемов, общинските съветници и кметовете на кметства положиха клетва, а символичната огърлица на властта за трети път  получи Николай Мелемов, за когото са гласували 9 133  жители на общината.
Славов му подари икона на Архангел Михаил.
Архиерейският наместник архимандрит Висарион в съслужение със свещеници от Смолян отслужи водосвет за здраве и благоденствие на местната власт и на жителите на община Смолян.
24smolian.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I