443 проби – само 6 положителни. 4 са в болница. Още 22-ма са излекувани в последното денонощие.
Тези данни бяха съобщени тази сутрин от Националния оперативен щаб за борба с коронавируса.
2433 е общият брой на рабораторно потвърдените случаи на коронавирус от 8 март до днес. Увеличението на дневна база е с 0,2%. От всички констатирани с COVID-19 – 1192 са мъже и 1241 са жени.
За последните 24 часа няма жертви на COVID-19.
На седмична база броят на излекуваните е по-голям от броя на новорегистрираните случаи на COVID-19.
Активни области са: София - 3 новопотвърдени случаи, в Благоевград, Пловдив и Пазарджик  има по един нов заразен. Сред новите случаи има един на медицински персонал и един на дете на 17 години.
До момента по данни на НСИ има 3% понижаване на общата смъртност  в сравнение с предходната година.
Секретарят на Щаба доц. Димо Димов определи като изключително положителни днешните данни, но призова да се спазват всички необходими мерки.
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I