83 нови случая на заразени с коронавирус у нас, направените PCR тестове за последното денонощие са 1 406.
Това показват последните данни на Националната информационна система.

Разпределението по области по настоящ адрес на лицата е, както следва: Благоевград - 2; Ловеч - 1; Пазарджик - 3; Плевен - 1; Разград - 3; Сливен - 1; Смолян - 52; София област - 4; София - 14; Стара Загора - 1; Шумен - 1, съобщават от Министерството на здравеопазването.
Както вече 24smolian.com писа, огнището в Смолянска област е в Доспат.
Общият брой на положителните проби в страната за COVID-19 достигна 2810 от началото на епидемията, а активните случаи са 1059. Излекуваните са 1587 души - с 39 повече за последните 24 часа. В болница са настанени 152 пациенти, 15 от тях в тежко състояние.
164 души с коронавирусна инфекция са починали у нас от началото на епидемията.
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I