Петя Михалевска отново изненада децата в Смолян с коледни подаръци.

„Инициативата беше на баща ми през 2011 година. С майка ми Наталия и брат ми Димитър решихме да я продължим. Правим го от любов към всички приятели в Смолян и децата“, заяви дъщерята на покойния депутат от Кърджали Димчо Михалевски, който си отиде от този свят през 2014 година, ненавършил 49 г.

Петя Михалевска и евродепутатът Цветелина Пенкова пристигнаха от София с подаръците  в офиса на Съюза на инвалидите в Смолян, тъй като поради  ограничителните антивирусни мерки тази година няма да има празнично тържество в ресторант, както досега. Подаръците ще бъдат закарани по домовете на децата или родители ще посетят офиса, за да си ги получат.

Двете гостенки бяха посрещнати от председателката на организацията Захаринка Славчева, която зарадвана изрази голямата благодарност от свое име и от името на родителите и децата: „Всяка година, Петя, ти носиш несравнима радост на децата. Нека ти се връща двойно тази доброта!“.

Тази година подаръците са за 100 деца, членове на смолянската  организация  на Съюза на инвалидите. Подаръци солидни – полезни книги, различни играчки и кукли, футболни топки, занимателни игри, ботуши, официални и спортни дрехи и др. „Благодарна съм на всички, които ни подкрепиха в кампанията и ще можем да зарадваме всичките тези 100 деца. Това стана благодарение на много хора, и най-вече благодаря на Цветелина Пенкова“, заяви Петя Михалевска.

Росица Примовска

24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I