На предстоящите избори трябва да кажем Не на мутризацията на държавата и герберизацията на държавния апарат. Да спрем модела на управление на Дариткова, който по нищо не се отличава от този по времето на комунизма". Това заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ на среща с актива на партията в маданското село Върбина.

Екипът на Централния лъч на ДПС пристигна днес в родопското село, за да подкрепи кандидатите за народни представители на Движението в Смолян.

Водач на листата на ДПС в 22-ри Многомандатен избирателен район е Хайри Садъков, следван от Десислава Кокутева, Велко Хаджиев, Рина Пехливанова, Светозар Любомиров, инж.Недка Пакулева, инж.Диляна Кашокова и Денис Кедиков.

Мутризацията на държавата от 2009 година ни струва 20 милиарда държавен дълг, който ще го изплащат няколко поколения. Политиката е много отговорна работа, тя не е за престиж. Когато ДПС дойде на власт имаше 17 милиарда дълг, след  8 години пребиваване във властта върнахме 16 милиарда. Средно по 4 милиарда инвестиции имаше на година. Разкриваха се работни места, вдигаха се пенсии", добави лидерът на ДПС.

Карадайъ бе категоричен, че когато има проблем се търси решение, а на 4 април това е ДПС.

"Всеки един глас за ГЕРБ ще ни коства по още над 2 милиарда дълг за държавата на година, всеки глас за ДПС води до ускорено развитие на България", добави председателят на ДПС.

На срещата с актива на ДПС във Върбина бяха още евродепутатът Атидже Вели, кандидатите за народни представители, областни и общински председатели.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I