Скъпи приятели,

Завършихме една тежка кампания! Кампания по време на криза на държавността. Кампания в обстановка на насаден от управляващите ни 12 години страх и несигурност в утрешния ден. 

На финала искам да изкажа своята благодарност към всички граждани на област Смолян, които въпреки страха, въпреки натиска,  въпреки все още съществуващата заплаха за тяхното здраве в една пандемична обстановка отидоха до урните на 11.07 и подкрепиха Българската Социалистическа Партия.  Вие показахте своята нетърпимост срещу несправедливостта, която през последните 12 години се превърна в норма.  Искрено ви благодаря! 

Искам да благодаря и на всички членове на СИК и РИК, които изнесоха изборния ден на гърба си. Благодаря на всички, които участваха активно в кампанията,  за да има България по-добро бъдеще! Благодаря и на общинските структури на БСП в област Смолян за оказаната подкрепа и съдействие през последния месец.

 И не на последно място – благодаря на семейството и приятелите ми, които бяха плътно зад мен.

Област Смолян показа своето желание за промяна, гласувайки ЗА младите хора и за смяна на статуквото в управлението! 

Родопа планина припозна БСП като свой представител в управлението на България! 

Приключвам тези избори със съзнанието на ваш представител и ви уверявам, че ще работя за област Смолян.

Искрено благодаря на всички, гласували ми доверие!

Петя Михалевска

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I