Тесен се оказа Амфитеатърът в Стария център, за да побере стотиците на заключителния шоу-фест, организиран тази вечер от партия „Има такъв народ“ в Смолян. Краси Радков пристигна специално, за да поздрави смолянчани, да ги забавлява, както и да пожелае успех на водача на листата на партията Мика Зайкова.

Искам да кажа на всички от този град, от област Смолян, че безумно Ви обичам. Не само красивата Ви природа и минералните води, които са безспорното богатство на Родопите. Вие ме накарахте да оставя сърцето си тук. Толкова добри хора не съм срещала никъде из България.


Никога не съм обиквала място толкова силно, колкото Смолян и региона му. Обиколих всички градчета и села и срещнах великолепни усмихнати хора, които не са богати на пари, обаче са богати на чувства, на любов и доброта. Ако смолянчани ме припознаят за техен депутат в 46 Народно събрание, първото нещо, за което ще започна да работя, е концесията за летище Пловдив. Защото така ще се улеснят туристите целогодишно да посещават това райско място Родопите. Не само през зимата за ски, а и през лятото, имате както казах толкова минерални води, имате толкова какво да покажете от местните обичаи и занаяти, имате великолепна кухня. Та вие сте известни в Китай с киселото мляко на Момчиловци. В Китай внасят това кисело мляко. Затова хората от света, които желаят да посетят тази част на Родопите, да могат за час, час и нещо да стигнат до тук и да се насладят на това , което ще ги очарова и изненада. Това ми е първата работа, с която ще се заема в следващия парламент“, посочи Мика Зайкова.


„Идвам, за да ви поздравя лично. Радвам се, че съм в Родопите. На моите фенове искам да кажа, Вие сте толкова добри, колкото и феновете ми от Враца“, каза Краси Радков.

„Нашият сценарист Сашо Вълчев, който също е от тук, от това прелестно кътче пише сценариите ни за „Вечерта на Северозапада“. Оказа се, че двата региона имат много общо, много допирни точки. Хората тук сте прекрасни. Родопите са много красив район, и аз много Ви обичам“, допълни Краси Радков.

На сцената бяха представени всички кандидати за народни представители на „Има такъв народ“.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I