24smolian.com/Регион/Политика

С темпо, подобаващо на победители и важни анонси за промяна на живота в Родопите към по-добро, стартира предизборната кампания на кандидатите за народни представители от листата на Коалиция "БСП за България" в област Смолян.

На среща с жители на Златоград бяха поставени конкретни проблеми за развитието на региона. Златоградчани изразиха притесненията си относно предстоящата зима и не на последно място повишените цени на електроенергията, храните и лекарствата.

Водачът на листата на БСП в област Смолян Емил Хумчев е роден на 11.05.1975 г. в Златоград . Завършил е магистратура "Мениджмънт на хотелиерската и ресторантьорска дейност" в Югозападен университет "Неофит Рилски" - Благоевград. От 2009 г. е председател на Общинския съвет на БСП в Златоград .

От 2007 г. е общински съветник в Общинския съвет в родопския град.

Член е на Националния съвет на левицата от 2012 г., а през 2021 г. е избран за член на Изпълнителното бюро на Националния съвет на БСП.

В периода 2013 г. - 2014 г. заема поста „заместник областен управител на Област Смолян“. Семеен, с две деца.

Водачът на листата Емил Хумчев заяви, че БСП ще настоява за социален бюджет за 2022 г., енергийно подпомагане с до 200 киловатчаса за всяко нуждаещо се семейство, намаляване на ДДС на лекарствата и основните хранителни продукти на 9%, като неотложни мерки за справяне с кризата.

Емил Хумчев пое ангажимент да настоява пред институциите за скорошно отваряне на ГКПП „Златоград – Термес“.

„Имаме готови решения и специалисти, които веднага да поемат кормилото на властта, за да се излезе от кризата“, заяви кандидатът за депутат Емил Хумчев при представянето на листата на БСП в Смолян.

Седем конкретни решения, касаещи най-важните проблеми в държавата предлагат социалистите. В помощ на семействата и българския бизнес: 

-намаляване ДДС на основни храни от 20 на 9%;      

-намаляване ДДС на енергоносителите от 20 на 9%;

-свръх печалбите на производители и търговци на ток се преразпределят справедливо на семействата и предприятията, благодарение на които са натрупани;

- на енергийно  бедни семейства се осигуряват по 200 киловатчаса безплатно от държавата;

- драконовски мерки против спекулата и всеки, който използва ситуацията, за да трупа милиони за сметка на изнемогващия народ, да си получи наказанието.          

По отношение на външния натиск:                        

- РС Македония не може да стане член на ЕС за сметка на българския национален интерес, история и внушавайки омраза и дискриминация спрямо хора с българско самосъзнание;                          

- Борба срещу насилието над жени - да с всички средства, но джендър идеология и политики срещу семейните ценности - не. Това противоречи на българската Конституция, на българската народопсихология и българските традиции.

Припомняме, че мандатите са 4, а последните социологически проучвания гарантират, че БСП  ще има народен представител от Смолянски избирателен район.


Гласувайте за разумните решения с №33 в бюлетината на изборите за народни представители!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I