ДПС е в основата на развитието на Неделино и обновяване на прилежащите населени места. В това бе категоричен водачът на листата на ДПС в Смолян Хайри Садъков при поредната си среща с жителите на родопската община.

"Всички знаете какво прави ДПС за развитие на общината. Обновяването на града, осъществяването на новите пътни връзки, както и редица други проекти са реализирани благодарение на ДПС и личното съдействие на председателя на партията Мустафа Карадайъ, който в момента е кандидат за президент, а евродепутатът Искра Михайлова е кандидатът ни за вицепрезидент", коментира Садъков.

Кандидатът за народен представител увери, че ДПС се е доказало през годините в грижата за малките общини в страната и Неделино е част от тях.

"Когато съществува взаимно доверие и гледаме в една посока, нещата ще продължат да се случват", добави Хайри Садъков.

На предизборната обиколка бе и Стамен Гочев, който е родом от Неделино и пети в листата на ДПС в 22-ри Многомандатен избирателен район.

Гочев получи много добра оценка от местните жители за положената работа от негова страна за обновяването на града, като изразиха и възхищението си от него в чисто човешки план.

"ДПС сме ние хората. Няма друга партия, която да милее за хората от Родопите, а ние сме на ваше разположение по всяко време", заяви Гочев.

Кандидат-народните представители призоваха хората да подкрепят ДПС с номер 17 на 14 ноември, както и кандидат-президентската двойки на Движението Мустафа Карадайъ и Искра Михайлова.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I