Уважаеми жители на област Смолян,

Обръщам се към Вас в последния ден на предизборната кампания, за да Ви благодаря от името на кандидатите на БСП за България за осъществените многобройни срещи, за идеите и предложенията, за вярата, която ни вдъхнахте, че заедно можем да променим България.

В края сме на поредната предизборна кампания, в която се срещнахме с мнозина от Вас. Посетихме всички общини в област Смолян и много села в тях. Сигурен съм, че в неделя, в деня на изборите, ще гласувате със сърце и душа, за това кой от всички кандидати да Ви представлява в следващото Народно събрание и да защитава Вашите искания за нормален живот в планината!

Кампанията за мен беше много важна и зареждаща,защото съзнавам високата отговорност като кандидат за народен представител от най-красивата и в същото време най-трудната за живот област в България - Смолянска!

Днес повече от всякога имаме нужда от стабилна, разумна и предвидима партия, каквато е БСП, която да изведе страната от кризите и предстоящата трудна зима, с конкретни ангажименти, подготвени хора и готови РАЗУМНИ РЕШЕНИЯ!

Скъпи приятели, направете своя свободен избор, без страх и зависимости, за бъдещето на Родопите и България!

ЗАЕДНО ЩЕ СЕ СПРАВИМ!

ПОДКРЕПЕТЕ РАЗУМНИТЕ РЕШЕНИЯ С НОМЕР 33!

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I