От 
Нико Ников/24rodopi.com/Коментари/Политика

Леля Станка тази година няма да ходи на море. „Пека се край казана за варене на компоти“, казва активно подготвящата се за най-страшната зима в живота й, поне такава я чертаят политиците. Леля Станка стриктно спазва календара на консервирането и в края на август вече гони рекорд по правене на буркани, а тепърва ще бърка и пълни лютеница. Почти всичко идва от градината й, която е на границата на областите Кърджали и Хасково.

Осман агата не обича морето, но всяка година децата го финансират за "лечебна минерална почивка за седмица - 10 дни". Той пък купи 6 кубика дърва, а с изпратените от децата пари – още 5 кубика. И той очаква тежка зима и е категоричен: Пари за глупости не трябва да се харчат, а умно да се инвестират!

 

"Ние идваме!“ и Единна народна партия, като мандатоносител, въпреки регистрацията ни в ЦИК, решихме четвърти път да не участваме в една и съща глупост с предизвестен резултат. Ще оттеглим участието си“, заявили в неделен сутрешентелевизионен блок Арман Бабикян и Николай Хаджигенов - двама от разпадналото се "Отровно трио". Сега тези двамата и още една жена представляват посочените две политически формации, които нямат никакъв шанс на парламентарните избори на 2 октомври. Не да попаднат в парламента, но дори и в новините за повече от едно изречение. “Оттегляме се, защото е безсмислено да пребиваваш в политиката”, декларират двамата без дамата.

Преди две седмици говореха съвсем различни неща, защото се бяха наредили на опашка пред „Продължаваме промяната“, за да получат три избираеми места. Отсвириха ги. Затова е този хленч от „цял живот консуматори“.

Сиреч, няма гарантирани депутатски места, няма и кой да плати кампания от типа „Не ставате, ама да платим, че да късате малко гласове от другите“.

Няма пари за обречени политически експерименти – това е новината за тези избори.

По подобен начин от състезанието на 2 октомври се отказа и бившата „дясна ръка“ на Бойко Борисов – Цветан Цветанов, който създаде партията „Републиканци за България“.

 

Хленчът на Бабикян и скокливия адвокат е опит за новина номер 1 на деня. Нямат никакъв шанс.

В тъжна европейска България заслужава да се коментира трагедията с 60-годишна българка, която загина на път за Италия. Намерила си работа като гроздоберачка, за да бъде в помощ на болния си син.

Двама хленчещи мъже и една голяма българка!

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I