24smolian.com/Коментари/Общество

Ракета паднала в Полша, в близост до границата с Украйна, и… родните „тигри“ из социалните мрежи и ефира скочиха да си пипат член 5. Собствения, не този на НАТО, защото Алиансът няма как да ги чуе.

От Елена, станала известна с кражбата на крем от летище, до на всяка манджа Армана, през…, абе който се сетите евроатлантик. „Край, отново Русия си позволява това, дето не трябва, юруш да браним съюзниците!“.  Демек, юруш за нас, защото тези кресливите на щат се втурват само към ефира и клавиатурата.

Нейсе!

НАТО-то обаче слуша Пентагона, защото без него е просто една идея под пагон и нищо повече. А американският президент Байдън рече „Ракетата е украинска, на противовъздушната отбрана“.

Та какво правим сега?! Член 5-и ще го пипаме ли или да спада, защото по тази логика НАТО трябва да опуква Украйна?!

Много ужилени клавиатурници, та и смелчаци из родината ни. Първо стрелят, после мислят. Истински тексасци, ама в менопауза.

Снимка: ThinkStock/Getty Images

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I