Жельо МИХОВ/24smolian.com/Коментари

Една световноизвестна актриса из… цяла София рече, че е била бита преди няколко години. Режисьор я натепал пред 30 души свидетели. Но…, тогава била никоя и не се оплакала. Нито пък изгъкал някой от свидетелите.

Сега въпросната излиза и реве. Вече не била слаба личност, а силна. Вече била известна, щяла да се разправи, ако пак й се случило.

Голяма храброст.

Прокуратурата се сезира.

Но актрисата, световноизвестна из цяла София, мълчи.

Не гъква кой е биячът и в неделното отделено внимание за личността й.

Мълчи, не казва. Ама нали трябва да има някаква справедливост, по дяволите?! Защо не казва кой я е бил?!

Звучи като онова „Me too“ движение в Щатите, дето що има актриса отпреди 25 години се оказа изнасилвана, бита, пребивана, ама едната рече, че „заради кариерата пак би изживяла същото“.

Нашата бита рече, че била вече лице на кампания. Болката иде явно като станеш лице. Другото е сигурно гъ..

Лице на Истанбулската конвенция.

Нашата бита измоли последна минутка преди края на ефира за последно изречение. И каза: Била дете на 1990-та година. Вярвала в Дядо Коледа, не в Дед Мороз.

Последният бил от едно друго място.

Туш, завесата пада.

Дед Мороз явно я е бил!

 

 

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I