24smolian.com/Коментари/Политика

Бившият премиер Бойко Борисов е в стихията си. Може и Световното по футбол да има пръст в тази работа. Заредува извънредни брифинги през ден, извънредни включвания в сутрешни блокове… И все размахва пръст с назидателен тон. Преди дни пък се сравни с Меси.

„Ще разчитаме повече на професионализъм, на хора, които са отдалечени от политиката. Търсим промяна в политическия тон, ще търсим диалог с абсолютно всички“, пък обяви номинираният от лидера на ГЕРБ за премиер Николай Габровски.

Как ще стори това, един Господ знае. Трудно е да си резерва на титуляра. На най-подготвения за този пост, както определи сам себе си Борисов. Как един бъдещ талант на политическия терен да се изяви, когато Меси пред пенсия все наднича зад гърба му?!

Едно огромно его срещу половин живот учение за достигане на академична титла.

На този фон думите „промяна в политическия тон“ звучат немислимо. Та Меси е във вихъра си, пък макар и от резервната скамейка. Да оставим настрана какви подбуди карат уважаван медик да напусне болницата и се нахендри в изпълнителната власт. А може би връща услуга?! В този ред на мисли, скоро може да видим като номинация и някой митрополит. Дядо Николай като, че ли е идеален за поста, не мислите ли?

Кабинет най-вероятно няма да се сформира с първия мандат. Ще остане чувството за употребеност.

На снимката: Съжденията на електората по темата, обикалящи социалните мрежи. Все още с чувство за хумор

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I