24smolian.com/Общество

Народно събрание №48 приключи.

Сега започват дертовете.

Един куп абсолютни бездарници ще вдигнат кръвно, припотят възглавниците нощем, докато не стане ясно дали отново ще са в листите, ама на избираеми позиции.

Голяма драма.

Че по-аджамиите сигур и с кредити са се нахендрили, позовавайки се на мантрата „Правителство на всяка цена“, с основен уклон в съжденията-„не ми мърдат от 2 до 4 години вътре“.

Да, ама Херо Мустафа си тръгва и няма кой да ръководи евроатлантическа дружина. Идва другият, как му беше името, та той може и да сглоби следващ кабинет.

Нали все пак водещото в политиката от 30 години е „партньорството“.

Батарясахме си самолетите, харизахме оръжията, дадохме милиарди за несъществуващи, да ви таковам и партньорите. Жив грабеж. С активно съучастие на родни тикви. Кухи, ама с пълни джобове.

Как няма да сме най-желаният партньор?

Всички плащаме вкупом гъзолизаческото упражнение на разни Пасита, Плевни и де що се сетите по черешата зарзават. Защото само из нашенско плодно дръвче може да върже зеленчук. Или хора, от които чеп за зеле не става, да концентрират власт в ръцете си. Така хубаво сте го изпитали, че доказателствената част е безсмислена...

Целия текст четете в петъчното издание на „Родопи voice“!

И още от темите в новия брой на вестник №1 в региона:

-Озаплатиха се, сега отначало

Не остана верица, има само джобица

-„Господин депутата гледа девствено“

-Свободно ядене на боклуци

Саламът, Санчо, беше… едно време!

-Две фамилии на „война“ заради външна тоалетна!

-Партиите се изчерпаха

Нагласите – един от четирима ще гласува?!

-Пръстенът „проговори“:

Гробницата край Неделино – от 10 век!

-Калкулация на гурбетчията

2000 евро за дома, 500 за пиене и „любов“!

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I