Самуил Крумов/24smolian.com/Коментари/Политика

Бърз обзор на политическия и останал батак.

На изтеклите записи от срещата „на върха“ на ПП не бивало да се обръща чак толкова внимание, рекли от ДБ. Лена Бориславова допълва „Няма нищо смущаващо, преговорите да бъдат размразени“. Чак депутат от „Промяната“ пуснал обръщение към електоралните единици в региона си с увещание да чуели целия запис, нищо че бил 4 часа. Бил „тежък, естествен, на моменти емоционален разговор, с недотам дипломатични изказвания“. Защото все пак хората в него са уморени, работят до малките часове в името на просперитета. Пък и в записите нямало нищо за убийства, ограбване на бизнеси, контрабанди по митници, заплахи за нечие семейство, палежи, къщи в чужбина, Мишо Бирата, Ало Ваньо… Препратка към изтеклите записи Борисови, след които сякаш всичко е възможно и нищо не тежи.

„Не го прави, това ще е най-голямата ти грешка! Ти приключваш, човече, свършен си!“, пък казал Кирил Петков на Радостин Василев в опит да го озапти навреме преди онази пресконференция, на която пусна изпълненията. Последният вече бил с охрана.

Бойко тупа топката и чака.

Пепи Еврото пък се изнизал извън страната като разбрал, че му готвят арест.

И едно изказване от професор Иво Христов, цитат от книга, относно „ротацията на премиери“: „Нашият град бе съвсем малък. Дори си нямахме селски идиот. Затова всички се редувахме“.

Такива работи.

Сега позитивното. Над 13 000 българи ходили в Дубай. Имат пари-угаждат си. Една кака обаче реве в нета, че самолетът им от Абу Даби кацнал не в София, а във Варна и трябвало да се качи на автобус до столицата. Набъбналите джуки са изпънати в огорчение…

„Бебенце се ражда с дихателна недостатъчност. Линейката на #КапачкиЗаБъдеще тръгва веднага! Медиците взимат бебето, обдишват го по целия път и до транспортират успешно до неонатологията. Поредна успешна мисия за линейката и нейния екип. Пореден спасен живот“, споделят хората от Капачки за бъдеще.

Да са ни живи и здрави децата, че събират пластмаса, за да има линейки. Защото без капачки, работата е… към обратната страна на Дубай.

Когато свикнеш с вонята, блатото ти се струва рай.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I