24smolian.com/Общество

„Преди десетина години хит в Пловдив бяха обявите за „масажи с хепи енд“. Всяка седмица пътувах служебно да зареждам стока за фирмата от града под тепетата и не пропусках да посетя апартаментите с подобни услуги. Станах редовен клиент, момичетата ме познаваха и дори ми правеха отстъпки“, споделя пред екип на „Родопи voice“ родопчанин.

„Става въпрос за момичета между 20 и 30 години. Много от тях добре образовани, но решили че така е много по-изгодно да се издържат. Цените на един сеанс достигат до 150 лева. Някои дори имат по десетина клиенти дневно. Кой може да се похвали с такъв доход?“, коментират пред екипа ни разследващи.

След отварянето на „Маказа“ регионът на Родопите се напълни с гурбетчийки, упражняващи най-древната професия. Офертите за секс услуги са десетки за областните градове Кърджали и Смолян. Момичетата наемат апартаменти, дори стаи в къщи за гости.

Полицията край Арда разби подобен бардак преди няколко години. В местна къща за гости се оказа, че всички наематели са жени. Проституцията трудно се доказва, но собственикът и негов служител получиха присъди.

Оказва се, че древният занаят захранва до голяма степен и туристическия бранш, и бизнесът с отдаване под наем на недвижими имоти.

Само преди дни прократурата в Пловдив повдигна обвинения срещу двама души, които систематично предоставяли помещения на различни лица за извършване на полови сношения. Те наемали жилища, които след това самите предоставяли под наем. Но се плащало на нощувка, не на месец. С тези доходи двамата успели да закупят 5 апартамента в града, както и няколко автомобила.


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I