24smolian.com/Общество/Криминале

Крадец разпродаде крадени неща на нищо неподозиращи крумовградчани. Той им „шитнал“ и лангюр вместо ракия.

Това разказа в съда в Крумовград потърпевш от сделката, съобщава в новия си брой печатното издание „Родопи voice“. Мъжът се срещнал с измамника на улица в родопския град. Видимо пияният крадец мъкнел чувал с различни ВиК части, както и туби с ракия. Няколко души си купили от домашната алкохолна течност, предложена за два лева на литър. Измамникът излъгал, че работил в двора на възрастна жена и тя вместо да му плати му дала ракията и частите.

„Купих чувала с кранчета, муфа, дребни ВиК части за 20 лева. Толкова дадох и за 10-литрова туба с ракия. Мъжът ме помоли да го закарам до едно село по пътя за Ивайловград. След като се прибрах, попитах комшията, който се занимава с варене на ракия. Той опита и ми каза, че това е лангюр. След това дойде полиция…“, разказа в съда потърпевшият.

Лангюр е най-слабия градус ракия, която изтича от казана при варене. И най-вредната, с най-голямо съдържание на метил.

Предстои крадецът да бъде съден в Крумовград.


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I