24smolian.com/Коментари/Политика

Бойко Борисов даде парламентарната си група на концесия на ПП и ДБ. Той самият е в ситуацията на „големия мъж“, „овчарското куче на ГЕРБ“, което в момента е като наказано дете в ъгъла. Залогът е имунитета. Поставен на „трупчета“ при „Промяната“ и сие.  Ха е мрънал неправилно, ха са ги изритали изпод краката му. Както това стори главният прокурор Иван Гешев с едни други „трупчета“. Първото, от които бе „Барселонагейт“. Защо го стори чак сега? Защото до този момент картината бе „и аз се правя на луд, шефе, ама ти…“. За правосъдието давност няма. Имунитетът пък е довреме. И той ще е на трупчета, които ще се замаскират в някаква готвена парламентарна комисия, която ще умува дали да прати народния представител при прокуратурата. Дотогава, наказаното дете не трябва да прави резки движения. В тази държава на неограничените възможности всичко е възможно.

През това време поредното заклинание е „съдебна и конституционна реформи“. С това ще се занимават. С какви експерти Бог знае. Тези две неща обаче не се ядат. Кризите бяха програмирани по извървяния път, довел до „Барселонагейт“, и още много, много други странични пътечки, които може би също са нейде на „трупчета“.

В дневния ред на отбраната влиза „пълна помощ на Украйна“, заяви новият военен министър. Това дори е по-страшно.

Във времена за мъже, мъжете са в рокли от битака.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I