24smolian.com/Общество

На снимките - брутално! Не, реално. От най-лъскавото място на Европа. Брюксел.

*

Един „малък“ френски град - с около 250 000 души население. Вековен, със стари сгради, с ботаническа градина, създадена през 16 век. Национална опера на пъпа, около която… мирише на урина. Заради десетките натъркаляни млади французи, избрали живот на клошари. Те се чувстват свободни - не работят, не плащат за квартири, небето им е покрив. Облекчават се където им падне, не им трябва да се къпят. Свобода! Но всеки месец са пред банкоматите, за да изтеглят помощите от държавата, с които се наливат и преживяват…

Монпелие.

*


Бърз прочит на ситуацията на север. В „сърцето на Европа“. В центъра на Брюксел млади хора лежат по земята. Девойки лазят пияни на четири крака (Не си мислете, че са рекламни лица на местната фирма за чистота!?).

После случваме на поредния обран български гражданин в хотел в центъра на града.

Съвет към пътуващите нашенци за Брюксел: Пазете багажа си!

Всъщност, пазете себе си в столицата на Европа, която не е това, което е!

Това е лицето на Европа, отвъд репортажите от Европарламента. Така е от години. Убедили са се хиляди родни гастарбайтери.

 

На снимките: Центърът на Брюксел в нощта на 31 май

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I