24rodopi.com/Общество

„На Слънчев бряг всичко е тип-топ, бате, ама по-точно казано – с два минуса. Какви чужденци имаше едно време, ех! Те никога няма да се върнат. Какви британци, какви датчани идваха! За една вечер 100-130 паунда обменяха, а сега искат да си направят върховния купон само за 30. Класните туристи ги няма. Сегашните искат повече, ама с по-малко пари.

Търсещите удоволствие пак са много, калабалък има, но не се случват очакваните в началото на сезона обороти. Това е вторият минус“, споделя пред 24rodopi.com барман в едно от заведенията в центъра на курорта. Малко преди 21.30 часа свободните места са около 40 процента.

Тип-топ с два минуса!? Нещо не се връзва – хем върховно, хем с кусури, но това е барманския поглед на случващото се в Слънчев бряг/Sunny Beach в почти средата на юли 2023 година.

Колкото до туристите, те нямат време да търсят разлики от някогашния "Слънчев бряг" и сега. Демонстрират, че са на тип-топ място. Положението е от избора "Искате ли да се пльоснем тук" до романтиката "Последната гара".

На повечето им иде да запеят „Аре бегай на Съни бийч“. Е, не толкова добре като Roussinoff & Pavloff, но важно е настроението и усещането, че си в курорта на удоволствията. 


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I