Самуил Крумов/24smolian.com/Лично мнение

„Една щръкнала мачта в планината в Южна България превърна най-бедната държава сред членките на ЕС в страната с най-високия флагов пилон в общността. Този факт преизпълва едни хора с гордост, у други обаче предизвиква само подигравки“.

Материал на „Франс прес“ по темата за пилона на Рожен. Препечатан и предоставен до българския читател от машината за пропаганда „Дойче Веле“.

В текста се посочва, че пилонът бил открит от „проруския президент“ Радев. Цитиран е и един наднормен политолог, който не се свени да нарече хилядите по поляните на събора „псевдонационалисти, които са под въздействие на руската пропаганда“. Същият политолог до 89-та година е бил член на БКП, преподавал е в катедра „Научен комунизъм“ в Софийския университет.

А пък проруският президент е най-големият радетел за проекта „Триморие“, който по същество е нова фаза в натовското настъпление към Русия.

Настрана елементарната дойче-франс пропаганда.

За пилона на Рожен аз също бях резервиран. Просто защото да покажеш българския дух не е достатъчен метален кол. Родолюбието трябва да е концентрирано върху това да се спре разрухата и ограбването на тази държава. Всеки да спомогне за реализацията на една по-добра среда за живеене в същата тази родина. Пък дори и като спре да си изхвърля боклука през тересата. Но пък не бих си позволил да охуля едно подобно начинание. Както и нито един здравомислещ българин няма да оплюе „щръкналата купчина желязо“ в центъра на Париж.

Но това си позволяват чужди медии. Това си позволиха и родните либерални българомразци, за които всяко нещо, свързано с трикольора, носии и гайди, е удар по широкоскроената им и лоясала душевност.

Предвид откъде идват подигравките и кои хора ги поеха с пълен глас…

Добре е, че все пак всички маски падат.

 

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I