24smolian.com/Образование

За поредна година се провежда Лятната школа "Ваканция в музея - научи българското" с деца от Смолян.Тя преминава при изключително голям интерес от малчуганите.

Организаторите на популярната инициатива са РИМ "Стою Шишков" в партньорство с Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните към Община Смолян.

Психолозите от Консултативния кабинет на МКБППМН Елена Бончева и Росен Кубински се включиха в лятната школа, като проведоха занятия с деца на тема "Опознавам себе си и света", съобщи секретарят на комисията Сийка Алексиева.

За децата бе важно да се запознаят и изработят правила за работа в групата, които да се спазват през дните на лятната школа. Освен това да придобият познания как да регулират взаимоотношенията помежду си.

Във всяка от групите имаше деца, които очароваха с кристалния си глас, танцовите си умения, поетичните и творческите си възможности.

Работата в този формат помага за сближаване на подрастващите, които живеят в Родопите и тези, които отдавна са напуснали родния край, посочи Алексиева.

Тези срещи между децата допринасят за нови приятелства и незабравими преживявания.

Организаторите на лятната школа пожелават на всички деца весело и безгрижно лято.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I