24smolian.com/Общество

"Притеснително е това, което става с горивата. Без никакво основание, спекулативно във времето, когато хората пътуват най-много, започват да се вдигат изненадващо цените с по 30-40-50 стотинки", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов във врачанското село Лиляче.

„Това се държи на слаб контрол, на монопол или каквото и да го наречете. Аз считам, че тук правителството търпи големи критики, защото това са стотици  милиони, източени от джобовете на българите, през нафтата и бензина“,  подчерта Борисов.

По данни на платформата Fuelo най-скъпо продават горивата днес бензиностанциите в Кърджалийско и Смолянско.

Бойко Борисов отправи критики и за кадровата политика на правителството на акад. Николай Денков.

„Упреците са ми много към управлението. Чакам да мине ваканцията и на 1 септември, като се видим… Защото те използват времето, когато няма парламент, и поголовно сменят. Навсякъде, което не се е коментирало, с кадри и хора само от тях предложени. Дали са проверени, дали не… Но ако това е „сглобката“, не виждам как ще продължим да участваме по този начин в тази сглобка“, заяви той.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I