24smolian.com/Общество

Община Смолян ще извърши дезинсекция срещу комари на територията на града, в т.ч. районите около „Каскадата“ в кв. Нов център. Стадиона с прилежащите спортни площадки, стадион „Септември“ в кв. Райково с прилежащата спортна площадка за тенис, кв. Устово тревните площи покрай реката и тревните площи в ж.к. Погресите,

Опушването срещу комари ще се извърши на 2 август във вечерните часове от 21 до 24 часа

Препоръчва се в този времеви диапазон гражданите да затварят прозорците на жилищата си.

Обработката ще се осъществи с помощта на подвижен многофункционален генератор за влажна дезинсекция от ново поколение, монтиран на високо проходим автомобил, предназначен за мащабни аерозолни обработки.

Препаратите са безвредни за хора и животни.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I