24smolian.com/Регион

„На уникално място в Родопите, край параклиса „Въведение Богородично“, на пътя между Куклен и Гълъбово, където хората идват за отдих през уикенда, а някои и, за да се заредят с положителна енергия, бях свидетел как един "татко Рамбо" показва на "малкото Рамбовче" как се стреля с пушка по бутилки и буркани, поставени на дърво“, започва емоционалния си разказ пред наш репортер родопчанин.

Възмутени планинци са снимали въоръжения мъж, който бил пристигнал с „Мерцедес“ с пловдивска регистрация.

„Обучението по стрелба“ се провеждало на поляната, където през деня си играят десетки деца, а семейства ползват за отдих.

„На това място да се чуят гърмежи и звуци на пръснато стъкло е подтискащо, плашещо, звучи като в мутренски времена“, разказва родопчанинът.

Няколко души отишли да видят какво се случва на поляната и се оказало, че млад мъж е окичил дървета и храсти с мишени от буркани, шишета и всякаква друга стъклария и стреля с мощна пневматична пушка. Направили му забележка да престане и да събере парчетата стъкло, защото някой може да се нареже и да пострада.

Обяснили му, че децата играят на тази поляна и най-човешки го помолили да спре с канонадата и да си събере счупените парчета стъкла, но той се изрепчил. „Мен тук няма кой да ме накаже, ще си гърмя колкото си искам“, шокирал останалите той.

После метнал пушката в багажника на автомобила си и избягал, като зарязал поляната осеяна с изпочупена стъклария. Туристите позвънили на спешния телефон 112 и разказали за случилото се.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I