24smolian.com/Политика

"Алексей беше близък с бащата на Кирил Петков, с тях. И той, като всички нас, търсеше варианти да се направи нещо стабилно след петте поредни избори и поне за важната законодателна рамка", каза Бойко Борисов на влизане в парламентна, цитиран от novini.bg. Той не бил обещавал нищо на Алексей Петров.

„Този нов сезон трябва да променяме конституцията, да приемем КПКОНПИ, да пуснем Плана за възстановяване и да напреднем достатъчно по Шенген и еврозоната и да приключим с тези теми. Смисълът да направим правителство беше този. Ако някой има толкова голям зор от кадрови назначения, той ги прави. Имаме и критики. Имал съм критики и към правителствата, които съм управлявал. Няма идеални неща, трябва да се работи.

Не сме се събрали, защото се харесваме или обичаме. Събрали сме се да свършим 5-6 неща, засега вървят. Докато вървят, това ще е нещото, което ще държи правителството заедно”, заяви Бойко Борисов.

"Основната ни цел остава свалянето на това правителство и предсрочни парламентарни избори”. Това заяви лидерът на „Възраждане” Костадин Костадинов в първия ден на парламента, цитиран от Нова телевизия.

„Всичко, което чухме в записа на Кирил Петков и Асен Василев се случва – чистка в МВР, подготвят се нови хора за членове на службите, съгласувани от посолството и одобрени от посолствата”, каза Костадинов.

Свидетели сме на това как няколко престъпни групировки овладяват държавната машина. На първо място за тях е да овладеят органите на Министерството на вътрешните работи", допълни той.

"Докато загадъчно умират от инфаркт неслучайни личности, свързани с подземния свят, правителството се занимава с това да подготвя местните избори, слагайки техни хора начело на полицията, с една единствена цел да фалшифицират вота", коментира Костадинов.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I