24smolian.com/Регион

Майка на 4 деца е кандидатът на ДПС за кмет на община Златоград. На консултациите при Ахмед Доган бе решено партията да търси по-добро представяне на изборите в Златоград с Фейзи Салих Бошнакова. Тя е майка на 4 деца, родом е от Сърница, но е омъжена в Старцево.

Депутатът Анджей Джандев (на снимката) обещал пред Доган, че този път ДПС ще стигне до балотаж в Златоград, научи 24rodopi.com. На вота преди 4 години Движението бе страничен наблюдател.

Според концепцията на „изселническия депутат“, както активът на ДПС в Кърджалийско нарича Джандев, Златоград заслужава да има управление като в другите общини в Родопите. Джандев, който е от село Старцево, смята, че без ДПС в местната власт Златоград изостава и на тези избори ще се разбере, че Движението трябва да има трайно място в управлението на общината.

„Ние имаме сили и възможности да се класираме за балотажа“, категоричен е Джандев.

Като резервен вариант той допуска евентуално пазарене с един от двамата на балотажа, ако ДПС не успее да стигне до втория тур.

Джандев стана изненадващо смолянски депутат благодарение на „преливането“ на гласовете на изселниците от Турция по логиката на големия остатък.


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I