24smolian.com/Общество

Към момента мога да потвърдя за две жертви. Едното тяло е на мъж, чиято самоличност е установена - 61-годишен мъж, който е родом от Смолян и живее в Несебър. Той е извършвал строително-монтажни дейности на новострояща се къща на двете жени, които все още издирваме. Тялото на другия мъж предстои да бъде идентифицирано".

Това каза на брифинг директорът на ОДМВР Бургас ст. комисар Емил Павлов във връзка със ситуацията по Черноморието след наводненията.

"Имаме информация за две жени, които са в неизвестност - майка и дъщеря. Едната е на 54 г., другата - на 30, и са от Царево. Те са изчезнали с джипа си, отнесени са от пропадналия мост на Царево. За издирването им са включени, както жива сила, така и техника - граничен катер и дрон. При обхождането колегите са установили труп на жена, но поради силното вълнение той е бил завлечен обратно в морето. Тялото не е идентифицирано и не е ясно дали става въпрос за една от двете издирвани жени", допълни ком. Павлов.

Ден на траур е обявен в община Царево.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I