Михаела Илиева/24smolian.com/Спорт

Шампион по кикбокс ще представя България на турнир по муай тай в Дания.

Това е 23-годишният Мехмед Осман от град Златоград.

Меци се занимава с кикбокс от пет години, а в състезания се включва от три.  От малък проявява интерес към бойните спортове, затова решава да отиде в залата на Спортен клуб „Арес” в Мадан, където негов личен треньор става Антон Стоянов. Само две седмици след първата тренировка, младото момче излиза на ринга и се представя достойно. През годините той е преминал през много турнири в различни държави срещу различни опоненти, но най – трудният му мач е бил този с UFC боеца Хамзат Чимаев. Въпреки тежките контузии-счупен нос и извадено рамо, златоградската звезда продължава да тренира и до днес.

На 23 септември в Копенхаген му предстои един от най-важните мачове в кариерата му, където ще се състезава с 33-годишен швед. На Mikenta Fight Night младият боец ще играе муай тай до 67 кг, където излиза готов за нокаут.

„Ще дам всичко от себе си на ринга и ще покажа всичките си умения, научени през годините. Радвам се, че ще представям България и родния ми град на такъв голям турнир”, сподели за 24smolian.com Меци.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I