24smolian.com/Коментари

Астроложката и компетенция по всички видове звездни въпроси-Алена, отново се появи с космически анализ за случващото се в страната. Наводненията, жертвите, наказанията, партиите, изборите, убийството на Алексей Петров. В рубриката влезе де-що пълни скучния нац. ефир.

„Природата изисква от хората да осъзнаят защо ги наказва и какво трябва да променят в себе си, в поведението си, след като потопа и човешките жертви са по време на ретрограден Меркурий и ретрограден Нептун. За съжаление наказанието е за народа, но и виновниците, организирали мигрантските канали няма да останат ненаказани, ако не от закона, от кармата“, реди Алена. Защото потопът ударил райони с бежански канали. Не нашепнаха ли звездите, че не за първи път вали 20 часа, но след 30 години безчинстване със земята, всеки порой може да се окаже фатален? Няма изгледи.

Било е прецизно астрологично изчислено кога да бъде извършено покушението срещу Алексей Петров, казва Алена. Край! Сега ще погнат астролозите, кой е поел „обществената поръчка“ на килърите, че да знаят, кога да хванат гората…

Не пропусна и изборите. Партиите трябвало да обявят кандидатите за местните избори след 15 септември, че тоя ретрограден Меркурий ще им скрои номер. Алена анализира и управляващата в момента ПП/ДБ коалиция. Били с толкова проценти само благодарение на машините. С тях се готвели да печелят и вота. За ГЕРБ нищо ново, за останалите мълчание.

Политика, звездна при това.

В едно обаче е права. Достигнала до космическия извод, че „сериозното разместване на политическите пластове в България тепърва предстои. По-важното е да не забравяме, че четвърта година живеем в шизофренно битие…“.

С последното тия звезди уцелиха.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I