24smolian.com/Политика

„Вчера гледах страхотният възторг на колегите от „Продължаваме промяната“ (кабинетът „Денков“ оцеля с гласовете на ГЕРБ-ПП/ДБ и ДПС при първия поискан от опозицията вот на недоверие – б. р.) и истински се забавлявах, защото броих, броих, броих – от 240 бяха около 30-ина човека, хем им казах, че много важно нещо в политиката е математиката, аритметиката. Ако не сме ГЕРБ и ДПС, как ще застанат да кажат – ние сме успешни? Как ще си припишеш 62 промени благодарение на 30 депутата, ако не са ГЕРБ и ДПС“, коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който днес е в Шумен.

Борисов ще бъде в Смолян на 18 октомври.

На брифинг в парламента вчера съпредседателят на парламентарната група на "Продължаваме промяната - Демократична България" Кирил Петков заяви, че "62 от 66-е реформи, които си бяхме заложили за тази пленарна сесия, се случиха".

Тази самоувереност повече ме забавлява, подчерта Борисов, „защото в интерес на истината законодателна програма направихме заедно двете партии, ДПС я подкрепиха, както и конституционните промени, нашите юристи работиха с техните и след това с Кирил Петков се разбрахме за тайминга или времето, по което законодателно да бъдат приети и го изпълнихме в пълния му размер“.

„И логично е да се каже - ние заедно направихме тези промени, но да кажеш ние ги направихме... е нагло и просто не е вярно, и просто, ако не се коригирате, предстои нов вот и ще ви строим пред нашата стая, ако искате.

Ако не искате, ще отидем на избори. Да бъдат малко по-внимателни в изказа, защото ние сме честолюбиви, първа политическа сила сме“, заяви Борисов.

Снимка: 24shumen.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I