24smolian.com/Мнение

Местни избори. Мажоритарен вот. Гласува се за личности. За визия, за града, общината. За живота. Властта, която трябва да стигне с решение за проблема на всяка улица.

Новата рубрика на 24smolian.com. Предполагаща далечен хоризонт за отговор. Какво ще „влезе“ в урната и какво ще „излезе“. Какво да очакваме?

Мнението на известни общественици в областния град…

Тя е дама и известен юрист. Адвокат Елена Даскалова-Радева.

„Смолян е залегнал дълбоко в моето сърце. Добруването на хората в нашата община за мен е кауза, в която вярвам и на която съм готова да се посветя.

Затова и ми е болно, когато виждам, че Смолян линее. Нашата община застива и бавно умира. Мъждука, вместо да гори.

Време е за нов курс в управлението на Смолян. Курс, който ще направи Смолян жив, пулсиращ град, а не призрачно място, в което вечер блещукат самотни светлини. Време е да върнем живота в нашия град, да се погрижим за нашата „градинка“. Да я направим цветна, красива и приветлива.

Смолян има нужда от нова енергия. От личности, които не само знаят какво искат, но и как да го постигнат. От работеща, адекватна администрация, подчинена единствено на интереса на смолянчани. От почтен и компетентен кмет, който с грижа към града и селата, с внимание към хората и визионерски плам да изведе Смолян там, където му се полага да бъде.

Смолян може да бъде прогресивен и незабравим. Да бъде приветлив за младите хора, които да градят бъдещето си тук. Да бъде уютен за смолянчани и туристи. Да предоставя възможности за хората, за местния бизнес. За инвеститори, които да създават работни места.

Вярвам, че след изборите на 29 октомври начело на Смолян ще застане човек, който познава нашите проблеми. Който е доказал, че милее за Смолян и има необходимата професионална подготовка и плам, за да преобрази тази прекрасна родопска община“.

 

 

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I