Самуил Крумов/24smolian.com/Лично мнение

„Няма никакво съмнение, че конфликтът, който виждаме в Израел, е свързан с конфликта в Украйна и с това, което виждаме като серия от преврати в Африка. Има много сериозна координирана акция за дестабилизиране на света в момента. Това е начин да се измести фокуса на света от нападението на Русия над Украйна и опит да се разпредели това напрежение върху по-големи части от света...“.

Думите на премиера Денков. Доколко научната му извисеност по физикохимия му е помогнала за този елементарен анализ, не се знае.

Всичко е просто. Какво и да се случи-Русия е виновна.

Палестинци и евреи са настръхнали едни срещу други от близо век. Семитски племена, разделени от хилядолетия. И двете страни претендират за собственичество върху земята. И няма да отстъпят. Едните са въоръжение до зъби с едни от най-добрите високотехнологични оръжия, а другите натикани зад ограда на една педя земя. Сега готвят да ги уморят с блокада. А ООН тихо и невъзмитумо ще наблюдава. Защото пеленачета и старци няма в „Хамас“. Но именно те ще пострадат първи.

Ако целта, според Денков, е изместване на фокуса от Украйна, то кой има най-голяма нужда от това? Губещият или победителят, защото и в курника на Хатидже аблата вече знаят какъв е изходът на Изток?! В този ред на мисли, към къде е насочено оръжието за Украйна?! Западни експерти вече намекнаха, че „Хамас“ са имали и украинско такова. А и в САЩ медии не спряха да питат как тъй американско въоръжение, пратено за Украйна, се оказва в ръцете на групировки.

Академикът е добре наистина първо да мисли преди да говори. Апропо, отнася се до всите ни ефирни експерти, без значение научна степен и властови кабинети.

 

 

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I