24smolian.com/Избори

Д-р Емилия Апостолова, лекар, ендокринолог:

Аз не съм родена в Смолян, но за мен Смолян е моят град. Град, в който са учили прадедите ми, съпругът ми, синът ми. Град, в който работя и където е преминала по-голямата част от живота ми.

Затова и не съм безразлична към съдбата на Смолян.

Подкрепям Стефан Сабрутев, защото през годините, в които общувам с него – професионално и лично – установих, че е човек, който може да защитава позициите си. Мисли и милее за Смолян. Самият факт, че той живее тук с цялото си семейство, че бизнесът му е тук, че създава работни места за хората от общината и областта тук, говори за човек, който е наясно със себе си и амбициите си.

Подкрепям Стефан Сабрутев, защото е толерантен към различните партийни пристрастия и принадлежности. Моето дълбоко убеждение е, че за местното самоуправление е много важно да се намерят допирните точки между различните политически сили и между хората с различни убеждения, включително с различни религии.

Самият факт, че кандидатурата му бе издигната от Инициативен комитет “Бъдеще за Смолян“, обединяващ ярки личности с достойни биографии, е достатъчно убедителен аргумент, за да повярваме, че това е точният човек за Смолян!

Убедена съм, че Стефан ще бъде достоен кмет на община Смолян. Вярвам, че това ще се случи с помощта на всички нас!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I