УВАЖАЕМИ  УЧИТЕЛИ,

Образованието е ценност, чиито основи изграждате вие. Учителите поемате нелеката отговорност да породите у детето интерес и стремеж към наука, да посеете зрънцето на знанието, което под вашите вещи напътствия и помощ да покълва, израства и да дава плодове. Наравно със семейството, допринасяте за възпитанието и личностното израстване на младите хора. Вие не само ги образовате, но и ги учите на човечност, напътствате ги, съветвате ги, помагате им да разкрият и развият дарбите и талантите си. Ключова е вашата роля за създаването на най-ценния ресурс за една нация, а именно знаещи и можещи хора!

Приемете моите сърдечни поздравления по случай Международния ден на учителя, който отбелязваме на пети октомври! Използвам случая отново да изразя признателността си към всички учители в област Смолян за високия професионализъм и желание, които влагате в работата си! Уверен съм, че всеотдайността ви и през тази учебна година ще отличи учениците от региона ни с високи резултати на външното оценяване и зрелостните изпити!

Пожелавам здраве, благоденствие и щастие на вас и близките ви! Да бъде спорна и успешна настоящата учебна 2023-2024 година, дните ви да бъдат изпълнени със спокойствие, радост и удовлетворение от постигнатите резултати!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

ЗАХАРИ СИРАКОВ,

Областен управител на област Смолян

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I