24smolian.com/Избори

Кандидадатите на социалистите за местната власт на Смолян дадоха подкрепа за знаковия кмет на БСП в село Виево Венко Палчев

„БСП сме доказали, че можем да бъдем добри стопани и да управляваме общините с грижа за хората“.

Това заяви кандидатът на „БСП за България” за кмет на Смолян Иван Френкев пред препълнената зала в село Виево, заедно с кандидатите за общински съветници от листата на Коалиция  „БСП за България“. Закриването на кампанията на БСП се проведе в с. Виево, като кандидатите от БСП и жителите на селото дадоха голяма подкрепа на  дългогодишния кмет и знаково лице на социалистите Венко Палчев.


„Венко Палчев има подкрепата не само на БСП – многото хора днес тук показват, че той има силната подкрепа и на виевци и успешно върви към шести мандат”, подчерта Иван Френкев.

Кандидатът на БСП за кмет на Смолян и представители на листата общински съветници проведоха при силен интерес активни срещи и в селата Славейно, Белев дол и Петково.

„Това, че на тези срещи идват толкова много хора показва, че хората имат енергия и желание за промяна. Ние сме единствената алтернатива на това управление и с многобройните срещи, които проведохме в тази кампания смятаме, че сме на  прав път с нашите решенията, с програма, която изготвихме именно в отговор на очакванията на жителите на Община Смолян за желаната промяна”, посочи Иван Френкев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I