24smolian.com/Избори

„Вкусът на Родопите” ще остане национална гордост само на хартия за Смолян, ако не създадем условия местният бизнес да продължи да произвежда местна продукция“, посочи на среща с производители кандидатът на „БСП за България” Иван Френкев.

„Ние няма да бъдем страничен наблюдател, както досегашното управление на Смолян, когато става дума за подкрепа и развитие на местното производство”, посочи още той на срещата, в която участие  взеха и кандидатите за общински съветници от листата на социалистите Рабие Кьосева, Димитър Кръстанов, Борислава Чаталбашева и кандидата за кмет на с. Смилян Асен Тодоров.

„Кой, ако не кметът и неговият екип трябва да създадат условията за развитие на местния бизнес, за привличане на инвестиции, за активно използване на възможностите на европейските програми и конкретно – на Плана за възстановяване и развитие сега?”, добави Иван Френкев.

В красивото родопско село Смилян екипът на социалистите  разговаря с производители от Млечен дом „Милкана“ за проблемите на бранша. Село Смилян е прочут не само със своя фасул, но и с млечните си продукти , за които посетителите на населеното място имат голям интерес.

„Имаме ясни решения и конкретни стъпки за реализиране на възможностите за развитие и популяризиране, както на традиционните за Смолян производства, така и на нови производства. Тези стъпки са част от програмата ни за икономическо развитие на района и превръщането му в логистичен хъб и център на преработвателната индустрия на Родопите”, подчерта Иван Френкев.

Той бе категоричен, че БСП ще продължи последователната си политика за подкрепа на малките и средни производители, и защита на българското местно производство.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I