24rodopi.com/Образование

Областният управител на Смолян Захари Сираков беше официален гост на тържествена церемония по случай връчването на дипломи на Випуск 2023 към Варненския свободен университет „Черноризец Храбър", филиал Смолян. „Доброто образование е най-ценната инвестиция в бъдещето ви, но без постоянство и трудолюбие не е гаранция за успех! Затова бъдете усърдни, следвайте мечтите си, надграждайте знанията и уменията, придобити тук, развивайте интелектуалния си потенциал. Така ще се изградите като професионалисти и ще имате основателно самочувствие и увереност“, посочи Сираков, който поздрави абсолвентите по случай дипломирането им и им пожела успешна реализация.

Във Випуск 2023 се дипломираха 135 абсолвенти в специалности „Защита на националната сигурност“, „Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред“, „Бизнес администрация и мениджмънт“, „Строителство на сгради и съоръжения“, „Водоснабдяване и канализация“, както и абсолвенти от магистърските програми „Данъчен и митнически контрол“, „Европейска администрация и управление на проекти“, „Водоснабдяване и канализация“. Дипломите на отличниците бяха връчени от областния управител, доц. д-р Анелия Пържанова – директор на Филиал-Смолян, доц. д-р Красимир Недялков – президент на ВСУ „Черноризец Храбър“, проф. д-р Петър Христов – ректор на ВСУ „Черноризец Храбър“, Николай Мелемов – кмет на община Смолян.  

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I