24smolian.com/Общество

Трети поредни местни избори ГЕРБ губят подкрепа в Златоград. Сривът на последниия вот е значителен.

Кандидатът на ГЕРБ Мирослав Янчев печели през 2015-а година доверие от 61,13 процента. През 2019-а 60,20 на сто, а четири години по-късно, на вота в неделя, подкрепата му се е сринала до 47,87 на сто.

На балотажа на 5 ноември Янчев застава срещу Величко Сидеров, който вече си осигури мнозинство в Общинския съвет.

Заради падението на ГЕРБ пък златоградчани отново стават свидетели на всички мръсни трикове от миналото.

„На улицата се говори, че хора са били сплашвани. Използват се внушения, че Сидеров ще закрива училища, детски градини, бизнес и ще уволнява общински служители, а всички подобни твърдения са абсолютна лъжа“, категорични са от щаба на кандидата за кмет Величко Сидеров.

„Лъжат, че Сидеров бил закупил сграда на ниска цена. И тя беше опровергана с документи, факти и фактури на фейсбук страницата на „Заедно за община Златоград“, допълват от щаба.

Мъдрите хора казват следното:

Ако те плюят, страх ги е!

Ако играят мръсно – отчаяни са. Знаят, че си отиват!

 „Победата вече е факт, с мнозинство в общински съвет от групата на Величко Сидеров. Предстои втора победа, защото Златоград иска промяна! Изборът е – още 4 години оправдания и празни обещания или развитие с човек, който е доказал, че не само говори, а ПРАВИ това, което казва!“, категорични са от екипа на Величко Сидеров.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I