24smolian.com/Общество

Хартиените бюлетини за втория тур на изборите за кметове, който ще се произведе на 5 ноември, пристигнаха в Смолян. Упълномощени служители и членове от ОИК приеха книжата, които ще бъдат транспортирани до всяка община под охраната на МВР. До предаването на бюлетините на секционните избирателни комисии, те ще се съхраняват в определените със заповед на областния управител помещения на територията на съответната община.


Захари Сираков уточни, че втори тур на избори за кмет ще се произведат в 5 общини от област Смолян – в Доспат с избор на кметове на кметства Барутин и Чавдар; в Златоград с избор за кмет на община и кметове на кметства Ерма река и Старцево; в Рудозем с избор на кметове на кметства Витина и Чепинци; в Смолян с избор за кмет на община и кмет на кметство Подвис; в Чепеларе с избор на кмет на община.

Общият брой секции на територията на област Смолян, в които ще се произведе втори тур на избори за кметове, е 133, като в това число влиза 1 подвижна секционна избирателна комисия в община Рудозем. В 77 секции ще се гласува смесено – с машина и с хартиена бюлетина. 51 335 са избирателите, имащи право на глас за вота на 5 ноември.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I