24smolian.com/Образование

В красивия Смолян завършва серията от информационни срещи извън София от  приемната кампания на Американския колеж в София за следващата учебна година. Срещата започва в 18 ч. тази вечер в хотел „Кипарис Алфа“.

Фани Попова, една от преподавателките ни по български език и литература и Сара Скагс, директор "Прием", ще ви посрещнат и отговорят на вашите въпроси.

Следващата фаза от приемната ни кампания за прием на ученици след 7. клас за учебната 2024-2025 г. са виртуални дни на отворени врати. Първите ще са в събота, 11 ноември, от 10:30 и 13:30 ч., като регистрацията е задължителна. Линк към регистрационните формуляри може да намерите на https://acs.bg/bg/events/virtual-open-house-day-november-11-2023/.

Следващите дни на отворените врати ще се проведат на 5 ноември, 2 декември, 13 и 25 януари. Регистрираните за тях гости ще получат предварителна информация, както и линкове за включване чрез платформата Zoom. По време на срещите гостите ще получат информация и ще могат да зададат въпросите си за учебния процес и приемния изпит в колежа след 7. клас. Регистрираните за Дните на отворените врати гости ще имат възможност да се запишат и за допълнителна обиколка на учебния комплекс на колежа.


Колежът приема кандидати, които завършват 7. клас в годината на полагането на приемния изпит и имат успех не по-нисък от 5.00. За да научите повече за възможностите, които училището предлага на своите ученици, заповядайте на някоя от предстоящите информационни срещи в рамките на Дните на отворените врати в колежа.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I