24smolian.com/Общество

Шест асоциации, представляващи земеделски производители и производители от секторите на захар, зърнените култури/маслодайните семена, птиче месо и яйца, изпратиха писма до министрите на земеделието на всички страни-членки на Европейския съюз. Те изразяват силна загриженост относно въздействието на неограничения внос от Украйна и необходимостта да се подчертае пред ЕК необходимостта от съответно адаптиране на следващите автономни търговски мерки за Украйна.

„Опасяваме се, че ако механизмът за неограничен внос с Украйна се запази в сегашния си вид, без да се адаптира, оцеляването на производителите от ЕС като цяло и особено на производителите на зърнени култури, маслодайни семена, птиче месо, яйца и захар ще бъде застрашено“, посочват те.

 

Фермерите в Германия вкараха тракторите в градовете. Във Франция стада овце са пуснати из улиците. САЩ е пред гражданска война след като 25 щата подкрепиха Тексас за действията на губернатора Грег Абът, който свика Националната гвардия, за да се брани от мигранти напук на действията на правителството.

Губернаторът обвини ръководителя на Белия дом на САЩ, че стимулира притока на мигранти не само към Тексас, но и към Аризона, Калифорния и границата с Канада.

„Ще осигурим границата, защото нямаме президент, който да налага законите на Съединените щати“, цитира Country Politics думите на Абът.

 

Военният министър Тагарев иска да предаде на Украйна единствената за България брегова противокорабна система “Рубеж”, като за целта уговаря военните капацитeти в Министерството на отбраната, както и в Генералния щаб, да дадат становище, че системата “Рубеж” е излишна за България и можем без нея.

Това посочва медия, позоваваща се на свои източници в министерството.

“Рубеж” стреля на 400 км. разстояние и предоставянето от българска страна на Украйна, означава, че украинците могат да го ползват срещу руски територии, което моментално ни прави категоричен участник във войната, като лишава държавата ни от единствената защита откъм брега, посочва още медията...

 

Жена, която си направи операция на „дизайнерска вагина“ след жестоките коментари на мъжа й за външния й вид, разкрива в поредица публикации ада от операцията и „неописуемата болка“.

Тя е останала с постоянни медицински проблеми след неуспешната интервенция и казва, че операцията е направила секса й болезнен и че може никога да няма деца. Венеса Вон от Мелбърн описа адското си преживяване, като разкри, че разпадането на брака и жестоките коментари на бивш партньор са я накарали да вярва, че има нужда от лабиопластика, пише Mail online…

 

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I