24smolian.com/Общество

Има много начини да се подкопаят биологичните сили на народа. Със средствата на пропагандата, особено чрез преса, радио, кино, листовки, кратки брошури, доклади и т.н., на населението трябва постоянно да се внушава мисълта, че е вредно да имат много деца. Да се изтъква колко много средства струва отглеждането на деца и какво може да се купи с тези средства. Да се говори колко е опасно за здравето на жената раждането на деца и т.н. Едновременно с това трябва да се провежда широка пропаганда на противозачатъчните средства. Трябва да се стимулират абортите.

На следващо място народът трябва да се раздели. Жителите на столицата не трябва да се смятат за един народ с тези от другите градове, жителите на градовете пък трябва да презират жителите на селата. Да им се внуши, че те са различно качество...“.

Това написа в профила си във фейсбук лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

Не само традиционните български медии, но и социалните мрежи трябва „да се проследяват“, за да се противодейства на промъкващата се в тях руска пропаганда. А преподаването на история в българските училища трябва да се изчисти от факти, способни да породят признателност към ролята на Русия в нашето минало“.

Думите са на военния министър Тагарев в интервю пред дискусионен формат на Атлантическия съвет в САЩ.

Българската редакция на „Свободна Европа“ публикува анализ на мерките, които са необходими да се предприемат, за да се интегрират имигрантите в България.

Една от тях е промяна на образователната ни система, така че тя да е не само за „етническите българи“, но и за имигрантите, идващи у нас. „Свободна Европа“, като твърди, че има „ксенофобски фон“. И че страната ни приема „собствените си малцинства като чужди“. Според анализа стихотворението „Аз съм българче“ пречи за интеграцията на децата на имигрантите у нас.

1200 евро на човек, или 2400 лева, струва четиридневна екскурзия до френската столица Париж за празника на влюбените Св. Валентин. В сумата са включени нощувки със закуски, панорамна обиколка на града с екскурзовод на български и самолетни билети. У нас предложенията са от 100 до 400 лева в зависимост от броя на гостите и нощувките. Оферти за празника на влюбените има за Троян, Арбанаси, Луковит, Сандански и други…

За който празнува 14 февруари, за останалите – наздраве за Трифон Зарезан.

Гръцката опозиционна партия СИРИЗА обяви, че ще гони депутатите, които гласуват против легализацията на еднополовите бракове. Предложението за това е на премиера Кириакос Мицотакис, но среща бурна опозиция от неговите депутати в парламента, от Църквата, а и от обществото.

"Не знам дали ще можем да се съгласим, но ще уважим различното мнение", заяви Мицотакис.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I