24smolian.com/Общество

Британска марка за спортни обувки и дрехи. Няколко десетилетия дори носи в логото си символите на Великобритания, за да декларира още по-тежко произхода си. В началото на новия век е закупена от германски спортен гигант, който пък след около 20 години продава марката на американска компания. Но това са подробности…

„Нося тези кецове от две десетилетия. Първо бяха гъзарски, ходих по барове с тях, после на модела му мина времето и пратих чифта в „изгнание“ на село. Повече от десет години ги ползвам за работа-каквато се сетите. Уникално здрава обувка, дори с оригиналните връзки. Не искам да правя реклама. Но онзи ден орах земята с тях. Сваляйки ги се замислих. Все още нямат дупки по тях. Произведени са с висококачествени материали, гордо носейки логото, което гарантира и цялостното качество. Учудих се още колко време ще са ми полезни. Значи в близкото минало хора са създавали за хора неща, които наистина да бъдат удобство. Да имат трайност. Подметката най-вероятно ще ме надживее, както и кожата. В момента се произвеждат неща еднодневки, за да утолят глада на консуматорското общество. Година-две трайност, после ново. Качеството на ръба на минимума. И това не важи единствено за обувки, дрехи, а и за техника. Някои асортименти дори имат по-къс живот от прясно мляко от магазина, което в продължение на месец и половина няма разваляне.

Просто реших да споделя с вас…“.

Из писмо на читател на 24rodopi.com.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I