24smolian.com/Общество

„Имам пари, но ги изкарвам нелегално. През последните две години съм работил само частно, без договор. Имам и аз разходи. На децата съм давал. Безработен съм от две години, откак ми забраниха да се доближавам до жена ми и децата ми на по-малко от 18 метра…“.

Изповед на баща в съда, който не е плащал издръжка в продължение на повече от година.

Поредна драма, която може да бъде умножена многократно в региона, споделят колегите от „Родопи voice“ в новия брой на печатното издание.

Мъжът натрупал задължение към двете си деца в размер на 7 500 лева. Той трябвало да плаща всеки месец на всяко от тях по 250 лева.

„На децата съм давал. Това беше преди да ми дадат забраната да ги доближавам. Може би преди две години и нещо. Тогава за последно съм давал пари, след това не“, споделя родопчанинът, който работи нелегално.

Мъжът бе наказан с „Пробация“ за срок от 8 месеца.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I