24smolian.com/Общество

Бизнесдамата Цветелина Бориславова се появи изненадващо в Пампорово със синина на лицето, съобщава Факти.бг.

Тя е мажоритарен собственик на "Пампорово" АД и често може да бъде забелязана в курорта по време на зимния сезон, особено когато там се провеждат големи спортни форуми. Неотдавна там се състоя Световната купа по сноуборд.

Снимки от визитата й се появиха в социалната мрежа Фейсбук. От тях е видно, че под дясното око на Бориславова има синина. Каква е причината за нея обаче, не се знае.

Възможно е да е заради инцидент, заради дребен здравословен проблем или пък вследствие на разкрасителна процедура, каквито банкерката често си прави. При всички положения Бориславова е можела да прикрие дефекта с повече грим, но тя не изпитала притеснение да се появи с него в претъпкания с хора курорт, както и да се снима.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I