24smolian.com/Общество

Българската подкрепа за Украйна ще изрази в Киев премиерът Николай Денков. Министър-председателят пристигна в украинската столица тази сутрин, за да подчертае, че правителството ни стои твърдо на страната на справедливостта и ще продължи да отстоява независимостта, суверенитета и териториалната цялост на Украйна. България е част от усилията на Европейския съюз, НАТО и международната демократична общност в подкрепа на Украйна.

В Киев премиерът е придружен от министрите на правосъдието Атанас Славов, на енергетиката - Румен Радев, на околната среда и водите - Юлиян Попов, заместник-министрите на външните работи и отбраната - Тихомир Стойчев и Станимир Георгиев, както и началника на отбраната адмирал Емил Ефтимов…

 

Иранка спечели конкурса за красота Мис Германия.

Победител е 39-годишната архитектка Апаме Сенауер. Тя живее в Берлин, дошла от Иран в Германия със семейството си, когато е само на 6 години.

Тя бе коронясана за победителка, оставяйки след себе си 15 хиляди жени.

 

Големият български актьор Христо Шопов бе обвинен в опит за убийство от някаква чужденка, казваща се Патриция. Шопов прекара три дни в ареста.

Чужденката пък призна, че актьорът не я е нападнал с пистолет, а с връзка ключове. Стана ясно още, че Патриция карала “Ламборгини”, с което пък редовно запушвала в откровено нарушение гаража на актьора…

 

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I