Уважаеми граждани на област Смолян,

Щастлив съм да ви поздравя по случай честването на 146 години от Освобождението на България!

На 3 март 1878 година България възстановява своята държавност, а българският народ получава така жадуваната свобода. Освобождението не е дошло даром, то е извоювано, за него са пролели кръвта си поколения българи, ръководени единствено от любов към род и родина. Трети март символизира осъществяването на националните идеали чрез общата воля за свобода и обединение на българския народ.

Нека с чувство на национална гордост на този ден преклоним глава и почетем паметта на героите, дали живота си за Отечеството ни! Нека не забравяме славната история на нашия народ, градейки достойното бъдеще на съвременна европейска България! Нека бъдем отговорни в думите и делата си, осъзнавайки, че свободата е ценност, за която трябва да полагаме ежедневни усилия!

Носете винаги в сърцата си обичта към региона и страната ни и предавайте на идните поколения традициите и силата на българския дух!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

 Захари Сираков                                                                

Областен управител на област Смолян          

 

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I