24smolian.com/Общество

Подарявайте китки дорде е време, че зимата се завърна с 8-ми март.

Поне дамите да са с пролетни усмивки. Честит празник! Падна се в петък – идеално! По-интересно, разбира се, ще бъде къмто полунощ из кръчмите. Поради ред причини, някои свързани и с творчеството из приказките. Че нали знаете какво става с асортиментите на Пепеляшка по това време.

Нейсе, наздраве за празнуващите!

 

***

 

По-интересното през седмицата.

След 9 месеца Денков „роди“. Оставката си, със секцио. „Уверявам Ви, че можете да бъдете удовлетворени от това, което постигнахме заедно“, подчерта той на последното заседание на Министерски съвет, на което бе начело. Загадка остава какво е постигнал. Най-хубавото нещо, с което може да се запомни този невзрачен човек, е хвърлената оставка. Всичко останало бе мънкане и озъртане. И „воаяж, воаяж“, де.

Денков си тръгва при парламент с одобрение от 7%.

Като обяви за оставката и Фейсбук се срина. Един келеш от махалата рече, че това било заради свръхнатовареност поради бълването на колажи с лика на Академика.

Не му вярвайте, гаден путинист някакъв!

 

Денков си пътуваше, ама и Зарица не се спря!

 

Знаете ли коя е Зарица? Не Зорницата на небето, Зарица! Убеден съм, че 90 на сто от електоралните единици няма да отговорят. Това е министърът на туризма. Световноизвестна сред целия й кръг роднини. То, нашенци, на половината от министрите не им знаят имената. Тази обаче така се напъваше, че поне заради това бонус към заплатата трябва да има. Ката ден по 3-5 прессъобщения от ведомството й къде пътувала, какви ги говорила. Тази би по воаяжи и Денков.

„България предлага висококачествен здравен туризъм, който обединява медицински СПА, СПА, уелнес, таласо и медицински туризъм. Имаме над 600 минерални източници като 75% от тях са с температура от 37 до 101 градуса по Целзий“, заявила министър Зарица Динкова по време на форум в Берлин. Били сме и в Шампионската лига по този вид туризъм…

Нали знаете колко е нощувката във Велинград? Нали знаете и колко струва една минерална вода в магазина? Е, как да не сме в Шмпионската лига?! Само, че само по телевизора я гледаме. Тази България не е за българите. Тя си е за Зарица.

 

Виктория Нюланд е отстранена

 

Това е дамата, която обикаляше с курабийки и ги раздаваше по време на Майдана в Украйна. Същата, която 4 месеца преди това да стане посочи кой щял да бъде новия управник на бившата съветска република. Разбирайте Нюланд като диригента на събитията в последните десет години в тази държава. Но тя вече е аут. САЩ постепенно се изтегля. Родните ястребите, въоръжени с розови стрингове, какви ги вършат обаче. Но на тях не им пука, те са „умните и красивите“, вие останалите сте грозни и прости.

Сори, ама те го казват. Затова не ви е*ават дори за референдум за еврото. Камо ли пък с кого да воювате. С когото кажат те! Точка! На когото не му харесва, казват „Чемодан, вокзал и….“. Обичат да пращат нанякъде недоволните. Хич не са хибрид между фашисти и комунисти.

Те живеят в своята представа за света, не в реалността. И бесовете ги хващат, ако някой оспори илюзията им.

 

11 мигранти пребиха наши тийнейджъри в центъра на София

 

В името на Шенген ще стискаме зъби. Той е като отваряне портите на Рая. Дори трябва, в знак на солидарност, всеки да опердаши детето си. Тъй де, Шенген е това, не е селския хоремаг, я!

 

„9 неща, които не знаете за пениса“

 

Това е заглавие на дописка в медицинска рубрика. Не съм я чел, но май няма нищо общо с Денков. Който изявява любопитство, може сам да си я намери…

 

На снимките: Около главата на Денков: Нюланд раздава сладки на Майдана, Зарица пък грабнала сухоземна костенурка, която бухна в морето

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I